Corona Sneltest Point in NOS journaal

Op 24 december was Frangken (eigenaar) namens Corona Sneltest Point te zien in het NOS journaal van 18 en 20 uur.

Corona Sneltest Point in NOS journaal

Hieruit bleek hoe enorm druk het was tijdens de Kerstdagen. Op al onze 13 locaties was het megadruk met bezoekers die een corona sneltest wilden doen. Ondanks het feit dat het geen volledig verslag was van de NOS was het voor ons goed dat ze aanwezig waren op ons hoofdkantoor te Alphen aan den Rijn. 

We willen benadrukken dat wij werken met sneltesten die zijn goed gekeurd door de GGD/RIVM. De GGD hanteert enorm strenge eisen voordat ze een test goedkeuren! 

In de pers zijn verschillende rapporten over de PCR en sneltesten verschenen. Wij gebruiken de antigeen sneltest van Abbott waarmee je snel, binnen 15 minuten, het coronavirus kunt detecteren! 

Geen enkele test is 100% betrouwbaar maar ze geven wel een grote garantie! Het rapport van het Erasmus universiteit en UMC Utrecht zijn uiterst positief over de sneltesten. Dit zijn onderzoeken geweest onder veel test personen. Het onderzoek van LUMC die minder goed was, betrof een steekproef bij slechts 298 personen, hetgeen absoluut niet representatief is! 

Wij willen samen met de GGD het Coronavirus bestrijden en zullen we dat blijven doen! 

Zie onderstaande links naar wetenschappelijke onderzoeken naar sneltesten. 

Onderzoek UMC Utrecht

Onderzoek Erasmus MC