Voor Bedrijven

Snel jouw werknemers laten testen op corona? Coronatest voor bedrijven, zorg en onderwijs.

Onze coronasneltesten voldoen aan strenge eisen: onze antigenentest voldoet aan de regels van de GGD en het RIVM en onze antistoffentest is zelfs Europees CE gekeurd. Wij werken uitsluitend met professionals, onder toezicht van BIG geregistreerde arts Theo Kessels.

Vouchercodes


Corona Sneltest Point stelt vouchers beschikbaar met unieke codes. Deze vouchers kunnen aan de werknemers verstrekt worden waarna zij de unieke code invullen tijdens het online reserveren en uw werknemer dit zonder betaling kan uitvoeren.

U kunt als bedrijf deze vouchers vooraf bij ons inkopen. U ontvangt een btw-factuur voor deze vouchers van €69,50 voor de enkele test. U kunt tevens vouchers kopen voor het combi-pakket waarbij uw werknemer beide testen krijgt, de antigenen test  en de antistoffen test. Dit geeft u als bedrijf extra zekerheid. Dit pakket kost €99,50 ex btw en bovendien ontvangt u hierbij een non-COVID-19-reisverklaring ondertekend door arts Theo Kessels.   

Heeft u na verloop van tijd vouchers over? Dan kunt u deze te allen tijde aan ons retourneren en storten wij de waarde van de vouchers retour op uw rekening.

  • GGD/RIVM en CE goedgekeurde sneltesten

  • Na 15 minuten is de uitslag bekend

  • Medisch toezicht door Arts Theo Kessels

  • Meerdere testlocaties in Nederland

Testen op locatie


Wilt u personeel liever laten testen op uw locatie? Vanaf 20 medewerkers kunnen wij ter plaatse komen testen. Onze professionals komen dan met de testmaterialen op uw  gewenste locatie en testen wij conform de RIVM voorschriften.

Neem geen onnodig risico en neem snel contact met ons op? We kunnen zeer snel alles voor u regelen.

  • GGD/RIVM en CE goedgekeurde sneltesten

  • Na 15 minuten is de uitslag bekend

  • Werknemers veilig en gezond aan het werk

Neem contact met ons op

Neem geen onnodig risico en neem snel contact met ons op? We kunnen zeer snel alles voor u regelen.